Pe langa proiectul seoinvest si toate site-urile pe care le administram sau facem optimizare seo, in curand vom lansa un proiect personal ce se adreseaza romanilor din toata lumea. Suntem implicati foarte mult in dezvoltarea acestei platforme unice si cu siguranta vom reusi sa atragem cat mai multe persoane.

Cateva recomandari pentru cei care doresc sa inceapa un proiect online:

  1. Analizati cu atentie competitia si incercati sa aduceti ceva nou. Poate ca proiectul pe care il ganditi exista deja si piata este saturata, insa, daca exista cerere, incercati sa impachetati mai bine serviciile oferite si sa oferiti un plus de calitate, la un pret mai mic.
  2. Controlati entuziasmul si ganditi de 10 ori, inainte sa cumparati echipamente sau sa investiti bani. S-ar putea sa exista mai multe piedici sau probleme pe care nu le-ati luat in considerare. Cel mai bine este sa va ganditi de 10 ori inainte sa porniti la drum.
  3. Incercati sa atrageti oameni care se pricep si care sunt motivati sa se dezvolte. Unii urmaresc doar castigurile materiale, fara sa fie interesati de calitate. De acesti oameni trebuie sa va feriti.

Fiecare proiect este unic si exista multe sfaturi de care trebuie sa tineti cont. Insa, consideram ca trebuie sa invatati singuri din greseli si sa explorati acest domeniu cu mare grija deoarece se pot face foarte multi bani (destul de rapid), insa la fel de repede puteti pierde bani. Succes!