cat timp acorda clientul pentru optimizare seoCand vine vorbe de afaceri locale sau nationale dar nu in mediul online, investitiile antreprenorilor pot ajunge si la cateva zeci de mii de euro (investitii in publicitate sau dezvoltare – angajati care sa promoveze afacerea etc) iar rezultatele pot sa apara chiar si dupa cativa ani (profitul si renumele firmei). Insa, atunci cand vine vorba de optimizare seo si administrare, din pacate, de cele mai multe ori, rabdarea clientului dureaza maxim 2 luni, chiar daca sunt niste costuri extrem de mici in comparatie cu alte investitii.

Unii clienti considera ca in mediul online cresterea trebuie sa vina rapid, insa aici depinde si de bugetul pe care il are clientul, asteptarile, situatia financiara in care se afla. In cazul clientilor mari, nu am intalnit pana acum aceste situatii, majoritatea companiilor avand intelegere si rabdare pentru a aduce rezultate.

Toti clientii seoinvest sunt informati ca o campanie de optimizare seo poate sa dureze intre o luna si 6 luni, in functie de competitie si de nisa in care activeaza. De cele mai multe ori, pe plan local, dureaza 1 luna sau 2 pana apar rezultate (prima pagina) insa pe plan national, evident cresterea poate sa dureze chiar si 4-6 luni, sau chiar mai mult pentru cuvinte cheie cum ar fi „haine online” sau altele foarte competitive.

Ce recomandam tuturor clientilor este sa oferiti incredere firmei de optimizare seo cu care lucrati, iar rezultatele cu siguranta o sa apara. Nu uitati ca munca depusa este in functie de bugetul acordat campaniei. Asadar, cu cat mai multe ore muncite, cu atat rezultatele o sa vina mai rapid. Detalii despre pachetele seo pe care le oferim, le puteti gasi in pagina „Pachete seo” din meniul principal.

Pentru intrebari, colaborari sau orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.