Estimari de profit pentru un website de prezentare

Sa spunem ca sunteti instalator in Constanta. Aveti nevoie de un website de prezentare care va costa undeva la 100 euro (realizarea lui) plus costuri anuale de 10 euro/domeniul.ro si gazduirea (spatiul unde este stocat siteul) costa 1 euro/luna. Apoi, puteti face campanii adwords sau optimizare seo in vederea aducerii siteului printre primele rezultate organic, pe „instalator in Constanta” sau „instalator bun in Constanta”. Preturile pentru pachetele de optimizare seo variaza in functie de nivelul de munca al celui care se ocupa cu asa ceva. Pe plan local, cu un pachet mic de 80 euro puteti ajunge intr-o luna sau doua pe prima pagina. Apoi, in functie de cautari, o sa aveti in jur de 10-15 vizitatori unici pe zi, care cauta instalator. Din cei 10-15, minim 3 sunt clienti seriosi cu care puteti colabora. Calculati cati clienti puteti sa aveti din motoarele de cautare intr-o luna si apoi trageti concluziile. Cu costuri mici, puteti sa aveti profit si sa ajungeti sa fiti nevoiti sa angajati mai multe persoane pentru a presta serviciile respective.

in cat timp obtii profit cu un website de prezentare

In cazul unui magazin online, lucrurile se complica foarte mult. Va adresati planului national, aveti nevoie de multa munca pe partea de optimizare seo, aveti nevoie de rabdare, de ambitie, de preturi accesibile, de campanii pe siteuri de socializare plus altele. Asadar, cea mai simpla metoda este sa vindeti meseria pe care o practicati si sa va faceti propria firma.

Exista numeroase magazine online in Romania, asadar competitia este extrem de mare, mai ales ca foarte multi nu fac import si nu pot sa ofere cel mai mic pret. Revanzatorii supravietuiesc cu greu pe piata, site-urile de comparari preturi fiind accesate de multi clienti.

Succes!