Este cert ca exista o cerere mare de fotografi profesionisti in Bucuresti, astfel ca majoritatea fotografilor investesc constant in publicitate si in dezvoltarea online, campanii seo sau alte strategii de marketing. La fel ca in orice alt domeniu, exista si persoane fara experienta sau care nu se ridica la nivelul asteptat.

Cum sa alegi cel mai bun fotograf?

Un fotograf bun o sa fie intotdeauna printre primele rezultate in motoarele de cautare, deoarece investeste constant in dezvoltarea afacerii si se ocupa doar cu acest job. Interesul proprietarului este sa ofere cea mai buna calitate si servicii ireprosabile, pentru a se mentine in top si pentru a putea obtine noi clienti, prin recomandari sau din mediul online. Spre exemplu, clientul nostru degalfoto lucreaza constant la actualizarea site-ului, galeriei foto, posteaza constant pe siteurile de socializare imagini de la diferite evenimente, tine legatura cu oamenii si se dedica total acestei activitati. Acest tip de entuziasm si pasiune reprezinta reteta perfecta pentru succes.

Aparatul foto si tot echipamentul conteza enorm atunci cand trebuie realizate fotografii cat mai profesionale, cum ar fi aparatul foto DSLR Nikon D7500, ce costa la emag doar..8.499 lei. Asadar, va puteti face o idee despre cat de costisitoare sunt upgrade-urile facute de fotografi si in cat timp isi vor recupera investitia. Pe piata rezista doar cei mai buni fotografi si cei care investesc constant in dezvoltare.

.

 

 

 

 

 

 

 

Ce am observat noi in domeniul nunti / botezuri si prezenta online a fotografilor

Desi exista o competitie mare, multi fotografi inca nu constientizeaza importanta prezentei online si evident printre primele pozitii, astfel ca nici nu investesc, sperand ca vor avea totusi parte de clienti. Acest lucru este total gresit, avand in vedere ca in prezent, majoritatea oamenilor cauta pe internet un serviciu dorit. Avem clienti cu reparatii de centrale, instalatori, doctori si alte domenii importante in care castigurile pot fi mari spre foarte mari, insa si nivelul de munca trebuie sa fie unul pe masura.