lupta dura pe partea de optimizare seo in ConstantaMajoritatea firmelor de curatenie de pe prima pagina au un contract de administrare / optimizare cu o firma sau cu cineva care se ocupa de acest lucru, astfel incat sa isi pastreze pozitiile in motoarele de cautare. De exemplu, am inceput recent optimizare seo pentru www.curateniegan.ro si am constatat ca este o lupta destul de dura, unele siteuri de pe prima pagina avand o vechime foarte mare, si apartinand unor brand-uri puternice in Constanta, astfel incat o sa mai dureze pana acest website o sa ajunga printre primele rezultate

Dependenti de publicitate

Pentru cei care nu sunt pe prima pagina, campaniile de publicitate sunt foarte importante deoarece ele aduc clientii, iar fara ele, afacerea nu s-ar putea ridica. Am verificat si pe alte orase cum este competitia in acest domeniu. Bineinteles, rezultatul era acela la care ne asteptam, competitie extrem de mare, site-uri vechi, cu continut original si realizate relativ bine, fara probleme mari din punct de vedere tehnic.

In cazul in care aveti o afacere in Constanta si doriti sa ne ocupam de optimizare seo (mai putin in domeniul curateniei deoarece in acest moment este activa campanie pentru curateniegan.ro, asadar nu putem sa facem acelasi lucru pentru alta firma), ne puteti contacta la numerele afisate pe site.