realizare website si optimizare in TimisoaraTimisoara, aveti nevoie de website de prezentare ?

In cazul in care aveti o afacere mica, medie sau mare in Timisoara, cu siguranta doriti si un website de prezentare sau magazin online prin intermediul caruia sa puteti obtine mai multi clienti sau pur si simplu o carte de vizita online pentru clientii activi. Daca doriti un website de prezentare, in primul rand trebuie sa stiti ca ne luptam cu o problema foarte mare, mai exact persoane care lucreaza la negru si realizeaza website-uri de prezentare fara potential de crestere.

Acum, sa explicam putin toata problema, intalnita tot mai des.

Firmele apeleaza la persoane care nu ofera garantii si realizeaza website fara contract. Aceste website-uri aparent arata bine (unele), aparent se incarca bine (unele) insa sunt ca un cartof stricat. Cand ne uitam in spate (ca sa putem lucra pe partea de optimizare seo, mai exact sa ajunga printre primele rezultate in google), in cod, suntem socati de numeroasele probleme tehnice si cat avem de munca pentru a remedia, uneori fiind mai usor sa construim altul de la zero.

Prea putin, prea mult

Alegerea e simpla, analizati cu atentia piata, nu va lasati impresionati de preturile de 100 lei, nu va lasati impresionati de preturile de 1000 euro. De cele mai multe ori, adevarul este undeva la mijloc.

Sa revenim la cei care au o afacere in Timisoara si doresc sa se mute si in mediul online. Acest lucru este posibil foarte rapid, clientii putand aparea chiar si a doua zi daca optati pentru campanii de publicitate in google adwords sau Facebook. Sigur, ca sa puteti vinde ceva, aveti nevoie de un “landing page”, o pagina web de pe care clientul poate comanda. In functie de bugetul dumneavoastra, un website poate sa fie simplu (pretul plecand de la aproximativ 100 euro) sau complex.

Ne putem ocupa de dezvoltarea afacerii dumneavoastra sau a proiectului la care v-ati gandit. Putem face contract de confidentialitate, astfel ca veti stii ca nu ne vom apuca a doua zi sa construim noi ce v-ati propus. Posibilitatile sunt numeroase, noi suntem deschisi la colaborari si la dezvoltari, o facem de mult timp si consideram ca suntem foarte buni.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.