realizare website doctor in ConstantaWebsite de prezentare pentru Doctori in Constanta

Pentru doctorii care au un cabinet particular in Constanta, avem oferte la cele mai bune preturi! Website-ul de prezentare contine toate paginile necesare (avem nevoie sa ne furnizati informatiile de baza – program / despre dumneavoastra / imagini / program etc) are un design modern responsive (se vede bine si pe smartphone sau tableta), contine formularul de contact, este tehnic realizat bine, fara erori ascunse care ar putea duce la o incarcare mai grea.

Care sunt avantajele daca doriti sa colaborati cu noi ?

  1. In primul rand va putem oferi si administrare lunara, optimizare SEO astfel incat sa puteti ajunge printre primele cautari in google, atunci cand cauta cineva „alergolog Constanta” sau „stomatolog Constanta”. Aceasta munca de obicei dureaza intre 1 luna si 6 luni, este practic un lucru foarte important pentru ca un website realizat, fara partea de optimizare, este de cele mai multe ori un website fara succes. Avem cele mai mici preturi la pachetele SEO lunare, primiti un id de client si puteti urmari activitatea unui reprezentant seoinvest.
  2. Va oferim sprijin in vederea luarii celor mai bune decizii (va recomandam cel mai bun hosting, va spunem cand se emite o noua factura de la firma de gazduire, va spunem in permanenta ce face competitia, pe ce loc sunteti, practic dorim sa ne recomandati mai departe, facandu-va multumiti de calitatea si serviciile oferite.
  3. Preturi foarte mici. Calitatea ramane una la nivel inalt, iar preturile foarte mici. Interesul nostru este sa avem cat mai multi clienti multumiti, nu acela de a ne face cunoscuti prin preturile exagerate care nu reflecta munca depusa.

Indiferent ca sunteti doctor stomatolog, cardiolog, urolog etc, puteti apela chiar acum la serviciile noastre, iar in maxim 7 zile va putem oferi un website de calitate si posibilitatea unei colaborari frumoase, pe termen lung.  Va invitam sa explorati meniul principal si ne puteti contacta oricand la numarul afisat pe site, pe mail sau pe chat.