servicii de optimizare seo in RomaniaExista frecvent aceasta intrebare: “Facem optimizare seo pana ajungem pe prima pozitie in google, apoi ramanem acolo, nu ?”. Raspunsul: Nu. In primul rand trebuie sa fiti constienti ca si competitia lucreaza la optimizare seo, se investesc foarte multi bani (in functie de domeniul de activitate si profitul care se poate obtine in urma rezultatelor) iar activitatea de administrare lunara conteaza foarte mult. Noutatile, informatiile actualizate, continut nou, munca depusa are un rol decisiv (pe langa partea tehnica, cat de bine este realizat siteul, daca respecta anumite reguli seo etc)

Orice specialist in SEO va poate spune cat de importanta este activitatea si munca lunara la un site.  De cele mai multe ori, firmele care ajung pe prima pozitie sau printre primele 3, cu siguranta nu vor opri niciodata Campania seo. Acum, trebuie sa aveti grija cu cine lucrati. Exista cazuri cand persoanele cu care s-a inceput munca, avand rezultate si stiind ca oarecum clientul devine dependent de serviciile respective (si bineinteles din frica sa nu piarda tot), isi schimba radical comportamentul, vorbesc altfel cu clientul sau pretend mai multi bani. Asadar, este foarte important sa aveti un contract clar de colaborare, astfel incat orice intrerupere a serviciilor sa se faca pe cale amiabila, fara sa aveti de suferit.

In cazul in care Campania de optimizare seo a inceput cu sume lunare mari, la un moment-dat, odata ajunsi pe prima pozitie, puteti sa mai micsorati putin volumul de efort si sa se lucreze mai usor, urmarind foarte des competitia.

Succes si nu uitati ca avem reduceri substantiale la pachetele seo de pe site! Ne putem ocupa de orice client serios care doreste colaborare pe un termen cat mai lung, sau sa facem mici interventii pentru a ajuta proprietarii cu un buget mic.