optimizare seo website sau magazin onlinePentru ca am avut si clienti foarte nemultumiti de serviciile noastre(mai exact dupa o saptamana de administrat la un pachet de optimizare SEO lunar), trebuie sa facem urmatoarele precizari, desi le spunem de la inceput tuturor.

  1. Cu siguranta website-ul nu o sa poata ajunge in Google prin optimizare seo intr-o saptamana, mai ales pe cuvinte cheie cu competitie mare. De cele mai multe ori, rezultate incep sa apara dupa o luna, ele fiind tot mai vizibile dupa 2/3 luni de munca.
  2. Nimeni, absolut nimeni nu va poate spune cu exactitate unde o sa va aflati peste o luna, doua sau trei, chiar daca platiti si 1.000 de euro pe luna.
  3. Incercam sa ne dezvoltam impreuna, asadar avem nevoie de increderea dumneavoastra ca o sa ne facem treaba bine. Acest lucru este foarte important. In cazul in care credeti ca va pricepeti mai bine decat noi, va rugam sa nu apelati la serviciile noastre. Nu dorim conflict cu nimeni, speram si credem intr-un mediu online bun, dezvoltat, bazat pe incredere si respect din ambele parti.

Mai nou, am introdus o pagina cu “live clienti”, fiecare utilizator primeste o pagina dedicata unde poate urmari activitatea unui reprezentant seoinvest. Munca noastra este monitorizata prin aceasta metoda, fara sa stim noi ca sunteti online.

Pentru orice informatii sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati. Preferam sa discutam cateva ore la o cafea cu dumneavoastra, sa va explicam tot ce tine de aceasta colaborare si sa putem evolua impreuna. In final, va multumim ca sunteti alaturi de noi!