dupa 1 saptamana de optimizare seo, nu apar pe prima paginaAm avut de mai multe ori clienti suparati ca dupa o saptamana nu apar pe prima pagina. Asadar, am facut acest articol pentru a repeta ce spunem de fiecare data:

  1. Niciodata un website construit recent nu o sa apara pe prima pagina pe anumite cuvinte cheie, dupa o saptamana. Sunt sanse mari sa nu apara nici dupa prima luna de optimizare seo, depinde foarte mult ce competitie exista, daca se adreseaza planului local sau national, in ce domeniu activeaza.
  2. Niciodata o firma de optimizare seo nu o sa va promita o pozitie exacta, deoarece angajatul nu pozitioneaza el manual un site in google sau in alte motoare de cautare. Cea mai corect lucru este sa informam clientul ca vom face tot posibilul pentru a oferi servicii de calitate, la un pret accesibil.

Cand trebuie sa va puneti intrebari?

Au trecut 5-6 luni iar pentru un site cu competitie foarte mare, iar rezultatele nu apar. In cazul acesta, trebuie sa va intrebati daca nu cumva nu se munceste suficient, sau daca pachetul pe care l-ai comandat nu este prea mic. (nu se aloca suficiente ore in vederea optimizarii)

Au trecut 2 luni pentru un site local, cu competitie mica, iar rezultatele nu apar.

Nu uitati ca avem reduceri la toate pachetele seo, astfel incat orice firma sa isi poata permite o campanie.