Daca detineti un cabinet particular sau chiar o clinica in Bucuresti, aveti nevoie si de un website de prezentare realizat cat mai bine din punct de vedere tehnic si cu un design cat mai modern / atractiv. Oferim servicii in acest sens pentru doctori stomatologi, cardiologi etc, designul este personalizat. Websiteul reprezinta o imagine online si un mijloc important de a obtine noi clienti (fie prin reclama adwords, fie prin optimizare seo)

Timpul de executie este de 2-3 zile lucratoare, websiteul contine:

  1. Pagina despre noi
  2. Servicii / Tarife
  3. Galerie Foto
  4. Formular de contact

Din punct de vedere tehnic, site-ul se incarca rapid, contine plugin-uri pentru viteza de incarcare, optimizare imagini si alte setari de baza pentru SEO. Sigur, optimizarea seo este un proces ce dureaza de obicei intre 2-6 luni, asadar nu va puteti astepta peste noapte sa ajungeti in prima pozitie, mai ales cand exista o competitie mare, asa cum este in Bucuresti pe doctori stomatologi, doctori cardiologi sau alte domenii.

Websiteurile sunt realizate cu panou de administrare, de unde va puteti loga (admin/parola) si puteti actualiza foarte usor anumite pagini / continutul, fara sa aveti nevoie de cunostinte avansate.

In cazul in care doriti sa colaboram, ne puteti suna la numarul afisat pe site si discutam pe larg despre proiectul dumneavoastra online.

In acest moment am constatat ca foarte multe siteuri sunt invechite si proprietarii nu cunosc acest lucru, nu inteleg importanta unui website si potentialul pe care il ofera mediul online.