Astazi vom prezenta pe scurt cateva pareri, pentru ca primim foarte des intrebarea „Ce sa aleg, WordPress sau Prestashop…care este mai bun?”

O sa incercam sa raspundem cat mai corect si punctual, astfel incat si altii interesati sa poata intelege.

  1. Ambele sunt bune din punct de vedere tehnic. Un magazin online WordPress este mai usor de modificat fata de un Prestashop, sunt mai putine erori ce pot sa apara la o instalare a unei teme, exista mult mai multe forum-uri si discutii legate de implementarea anumitor functii / module sau rezolvarea erorilor. WordPress va permite sa instalati numeroase module GRATUIT, fata de Prestashop care este mai limitat din punctul acesta de vedere si s-ar putea sa fiti nevoiti sa achizitionati module (pentru campanii de marketing, rapoarte etc)
  2. Ambele cresc bine in google si produsele sunt indexate rapid. Din punct de vedere al optimizarii, ambele va ofera tool-uri utile si sunt bine structurate.

Asadar, ambele variante sunt bune, iar diferenta se poate face in functie de ce buget aveti la dispozitie. Modificarile costa, asadar WordPress ramane din punctul nostru de vedere cea mai ieftina varianta si care poate fi adusa la un nivel profesional.

Indiferent de alegere, va uram succes si daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.