Creare site Constanta, magazin online si SEO

Dezvoltare

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Felicitari! Ai deja un site / magazin online activ si care poate fi pus la treaba. Insa, probabil ca te-ai lovit de probleme si ai observat ca nu este chiar atat de usor sa obtii noi clienti. Vanzarile online au fost o oportunitate foarte buna, insa in momentul de fata competitia foarte mare inseamna o saturare pe anumite domenii de activitate. Campaniile Social Media nu sunt foarte profitabile si de multe ori investitia nu se recupereaza, sau intr-o luna poti pierde toti banii castigati lunile anterioare. Deci, ti-ai dat seama probabil ca pasul cel mai greu este promovarea online si dezvoltarea brand-ului tau. Ne poti contacta pentru un plan de dezvoltare, pe care il vom realiza personalizat domeniului in care activezi. 

PRIMUL PAS – Organizarea unui plan de dezvoltare in functie de profilul tau.

Realizarea unui plan de dezvoltare si pasi de urmat pentru o crestere organica (motor de cautare Google), crestere a unei comunitati care sa recomande mai departe site-ul / magazinul online, strategii de marketing, instalare module de marketing suplimentare si organizare plan pentru urmatoarele luni.

Iti vom pregati un suport detaliat (undeva intre 6-10 pagini in word scrise cu tot ce trebuie sa faci pe viitor si undeva intre 2-3 ore telefonice in care iti vom explica mai multe despre tot ce trebuie sa eviti si de ce trebuie sa tii cont. (inclusiv probleme intampinate din experienta)

Pe baza acestui suport ar trebui sa intelegi directia in care trebuie sa mergi cu site-ul / magazinul si vei putea incepe singur(a) sa implementezi recomandarile.

 [/vc_column_text][vc_btn title=”Contacteaza-ne pentru o oferta de pret” color=”black” i_icon_fontawesome=”fa fa-heart” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fseoinvest.ro%2Fcontact|title:Contact||”][/vc_column][/vc_row]

Suna acum!