optimizare seo website in ConstantaExista mai multe motive pentru care nu vom avea niciodata un portofoliu cu clientii activi pe partea de optimizare seo sau pe realizare website / magazin online etc

  1. Am lucrat o perioada intr-o firma in care, potentialii clienti erau intampinati de catre administrator cu cataloage scumpe, cu statistici printate, cu informatii tehnice si multe promisiuni. (La interviu, inclusiv eu am fost intampinat de acelasi catalog cu proiecte realizate, astfel incat sa accept un salariu mic, sperand la o evolutie mare in intr-o companie atat de mare, pe masura vorbelor). Am fost surprins sa vad ca functioneaza aceasta strategie si ca foarte multi clienti (in special persoane in varsta, care aveau afaceri mari dar nu stiau prea multe din domeniul online) platesc sume enorme pentru proiecte online care ar valora in mod normal cateva sute de euro, nu mii. In final, despre firma respectiva s-a dus vorba peste tot ca are preturi foarte mari, majoritatea stiau ca se fac promisiuni care de cele mai multe ori sunt exagerate. Asadar, politica seoinvest Romania (si seoinvest prezent in alte tari) o sa fie de a nu prezenta un portofoliu pe partea de optimizare seo sau de realizare magazin online. In cazul in care sunteti interesati de munca noastra pe partea de realizare website sau magazin online, portal etc, ne puteti spune ce domeniu de activitate aveti si va vom arata un singur website asemanator cu cel pe care il doriti. Cat despre partea de optimizare, trebuie sa aveti incredere in noi, raportul munca-pret pentru fiecare pachet in parte este cu siguranta unul bine echilibrat si greu de refuzat.
  2. Nu vom incerca niciodata sa va explicam procesele tehnice sau modul in care ne facem treaba. Ne concentram spre clientii care au avut experiente negative cu persoane sau firme ce au promis promovare si solutii minune, spre clientii care pot sa isi dea seama cand sunt „ametiti” cu termeni si promisiuni pe costuri uriase.

Cati clienti pierdem ?

Probabil foarte multi, insa cu siguranta ne pastram clientii inteligenti cu care putem sa lucram in vederea dezvoltarii si sa avem o relatie de incredere, bazata pe respect reciproc.

Descopera acum seoinvest.