Cum sa-ti promovezi afacerea in mediul onlineCand vine vorba de promovare, foarte multi antreprenori nu cunosc cele mai bune metode. In acest articol voi discuta pe larg despre 3 modalitati de promovare online care functioneaza.

  1. Optimizarea seo – sigur, am pus-o pe primul loc deoarece aceasta va poate aduce profit pe termen lung, cu o investitie initiala mica. Mai exact, se lucreaza pentru a aduce siteul dumneavoastra printre primele rezultate in motoarele de cautare, pe anumite cuvinte cheie. De cele mai multe ori, atunci cand ajunge printre primele pozitii, acolo ramane, sau se mai fac mici lucrari de mentenanta pentru a pastra pozitia.
  2. Campanii google adwords. Functioneaza foarte bine, costurile pot fi foarte mari, insa si castigurile cu siguranta va vor aduce profit. Puteti mixa campania adwords cu optimizarea seo, astfel incat sa mai reduceti din cheltuieli atunci cand ajungeti printre primele pozitii. Exista si domenii in care campaniile nu au un succes foarte mare, de obicei acelea in care exista un public doar interesat sa vada ce mai este nou pe piata. Un prestator de servicii o sa fie mult mai multumit decat cineva care vinde un produs cu adaos mic, nefiind importator.
  3. Campanii Facebook. Pentru unii functioneaza, pentru altii nu. Acestea va pot aduce totusi un castig (trebuie sa experimentati ca sa vedeti exact cat de mult va poate ajuta o campanie pe Facebook.

Acestea sunt principalele tehnici care va pot aduce rapid castiguri importante, indiferent de ce vindeti. Sigur, daca sunteti o companie mare si aveti un buget mare, puteti opta pentru alte tipuri de reclame sau campanii in oras.

Succes!

P.S: reclamele prin sms sunt extrem de enervante si s-ar putea sa va aduca mai multi dusmani decat clienti.