Creare site Constanta, magazin online si SEO

Cum sa beneficiezi de toate avantajele mediului online si optimizare seo

Totul pleaca de la o idee.

In primul rand, orice afacere incepe cu o idee. La un moment dat, optimizarea seo are un rol foarte important in atragerea de noi clienti, indiferent ca sunteti un prestator de servicii sau un magazin online. Insa, pana sa ajungem la aceasta etapa, evident ca aveti nevoie de realizarea unui website / magazin online / portal etc

  1. Tehnic realizat bine / mobile friendly / inscris in search console

Mare grija cu cine lucrati si la cine apelati atunci cand aveti nevoie de un website de prezentare sau magazin online care sa poata urca in rezultate si sa aiba un potential mare. Investiti o suma medie (nu va aruncati la anunturi cu „website la 1 euro pe luna” si aveti grija ca siteul sa respecte cerintele google), fiti atenti la gazduirea pe care o alegeti (sa fie una cat mai buna, viteza de incarcare avand un rol important) si implementati si certificatul ssl.

De multe ori, daca arata bine la exterior, nu inseamna ca este si bun in interior. Foarte des avem parte de cereri de optimizare seo pentru siteuri cu multe probleme tehnice, de care proprietarii nu erau constienti.

2. Avem un website de calitate, sa trecem la treaba

Exista trei variante.

  • Invatati sa optimizati singuri
  • Apelati la un specialist
  • Investiti doar in publicitate sau mixati optimizarea seo cu campaniile de publicitate. adwords / facebook / compari.ro emag.ro sau alte site-uri care va ajuta.

Mare atentie, procesul de crestere a unui website este foarte complex si inseamna o munca importanta, un efort care va poate aduce in timp un profit important. Rabdarea este si ea importanta, insa de multe ori ea lipseste, dorinta de a ne imbogati peste noapte fiind prezenta la foarte multi.

3. Urmariti statisticile, insa nu uitati de munca

Un proiect care aduce profit trebuie sa fie administrat corect si din cand in cand sa se munceasca la el. Un proiect abandonat poate sa scada in rezultate si usor sa dispara. Asadar, daca tot castigati sume frumoase, nu uitati ca tot trebuie sa fiti activi dumneavoastra sau persoana care se ocupa de site.

Cu acestea fiind spuse, indiferent de actiunile pe care le veti lua, va dorim succes in dezvoltarea online!

Suna acum!