Atunci cand realizam un site de prezentare, tinem cont de logoul firmei care ne-a contactat (in cazul in care exista deja un logo), sau de domeniul in care activeaza. De exemplu, daca avem un cabinet particular (medici), folosim albastru, alb, verde, fiind culori potrivite pentru aceasta nisa. Cat despre numarul de culori utilizate, recomandam maxim 3 culori, astfel incat sa nu avem parte de un adevarat curcubeu.

Noi lucram foarte des cu negru si galben, rosu, albastru deschis si negru, negru si alta culoare. De ce negru? Pentru ca aceasta culoare are un aspect profesional atunci cand este combinata perfect cu alte culori.

Va recomandam sa analizati cu atentie afacerea pe care o detineti si sa hotarati care sunt culorile reprezentative pentru dumneavoastra, insa in acelasi timp sa acordati putina libertate webdesignerului, astfel incat sa isi poata pune amprenta intr-un mod profesional, fara sa fie incurcat de anumite alegeri nu tocmai inspirate.

Mai jos regasiti o imagine cu cateva culori la moda in ultima perioada, pe care le puteti lua in calcul.

O alta recomandare ar fi sa analizati siteurile competitie si sa va faceti o idee despre cum arata, ce culori s-au folosit (in footer de cele mai multe ori gasiti semnatura firmei sau webdesignerului care s-a ocupat de site, asadar veti stii ca a fost realizat profesional si nu cu wix sau alte platforme gratuite) si eventual sa faceti ceva diferit, astfel incat clientii sa nu va confunde cu concurenta.

Ne puteti lasa intrebari prin formularul de comentarii de mai jos, iar noi va vom raspunde si vom incerca sa va ajutam. In cazul in care doriti sa apelati la serviciile noastre, ne puteti contacta la numerele afisate sau pe adresa de email.

Va dorim succes si inspiratie!