Creare website pentru fotografi de nunti, botezuri

Multi fotografi incearca sa isi faca singuri un website de prezentare, rezultatul de cele mai multe ori fiind unul neplacut. Apoi isi dau seama ca defapt au nevoie de ceva profesional, website-ul fiind ca o carte de vizita, foarte important pentru dezvoltare. Poti alege un design complex, bazat pe cat mai multe imagini, insa in felul acesta ai mare grija la felul in care este conceput website-ul si cine il face. De exemplu, daca doresti un website cu cat mai multe imagini pe prima pagina, acestea pot ingreuna timpul de incarcare, google tinand cont de acest lucru. (daca timpul de incarcare este foarte mare si greoi, este mai greu sa urcati in pozitiile google)

Mai jos aveti o imagine de design pe care il recomandam, fiind combinat cu blog-ul si afisand si informatie text.

design-website-fotograf

Munca dumneavoastra nu se opreste aici!

Aveti un website construit. In cazul in care doriti sa economisiti bani pe care ii alocati promovarii, puteti profita de blog. Cu siguranta aveti foarte multe subiecte si intamplari de-a lungul timpului, in activitatea dumneavoastra profesionala. Povestiti tot! Relationati cu oamenii, profitati de articolele care va pot ridica in google. (Google adora continutul original si cat mai complex)

In cazul in care nu aveti un buget mare, puteti invata mai multe despre optimizare website, backlink-uri, importanta social media si multe alte recomandari.

Pentru inceput, va recomandam sa apelati la servicii profesionale, asta pentru ca banuim ca doriti ca website-ul sa evolueze cat mai repede, nu sa asteptati sa invatati (acest lucru il puteti face in paralel iar la un moment-dat sa spuneti ca puteti sa va administrati si singuri)

Avem numeroase template-uri disponibile pentru cei care doresc un website de fotograf, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Competitia este foarte mare in acest domeniu, SEO are un rol important!

Exista numerosi fotografi care au un website in fiecare oras din Romania. Defapt, majoritatea sunt tineri care se pricep sa construiasca un website, cu platforme gratuite, insa rezultatele nu apar intotdeauna. Problemele tehnice pot impiedica un website sa urce intr-o pozitie superioara, asadar aveti nevoie de o analiza si de interventie pentru remedierea erorilor care va ingreuneaza websiteul. SEO este foarte important si va recomandam sa apelati la oameni care se pricep in acest domeniu, fie ca suntem noi sau altii.

In final, va dorim succes in tot ce va propuneti sa faceti, forta de munca si rabdare!