Atunci cand alegi Seoinvest, primesti mult mai mult decat un pachet generos de teme pentru site-ul tau. Primesti o echipa de profesionisti pregatita sa iti raspunda la toate intrebarile si sa rezolve rapid problemele care pot aparea pe parcurs.
Veritabile afaceri de buzunar, lovite de sezonalitate și de concurența crescută, florăriile sunt de cele mai multe ori lipsite de orice imaginație în ceea ce privește abordarea de marketing.
Iar asta deoarece proprietarii unor astfel de locații sunt cel mult vânzători, nu oameni de marketing.
În general se bazează pe un vad comercial cu potențial și repetă ce fac și ceilalți. Iar apoi își așteaptă clienții.
Dacă este an bun de nunți cu atât mai bine, dacă nu – vor fi întotdeauna 1 și 8 Martie, zilele onomastice, începutul școlii și tot așa.
Până când o altă florărie se deschide vis-a-vis, iar vânzările se împart la doi.
Deoarece clienții nu au cumpărat de la tine în mod special, au cumpărat doar că te aflai acolo.
Comunicarea eficienta cu fiecare client in parte pe tot parcursul dezvoltarii si implementarii site-ului reprezinta unul dintre principalele motive care duc la livrarea rapida a site-ului, indiferent de complexitatea acestuia.
O florărie on-line nu este un site de prezentare. Totul trebuie făcut impecabil sau deloc.
Într-o florărie ești influențat de vânzător, de culori, de parfumuri, de atmosferă.
On-line ești doar vizual și atât. Iar dacă acele fotografii sunt neclare, nerealiste și mai au alăturat și un preț exorbitant, nu ai nicio șansă.
Să nu mai spunem de garanțiile oferite, de posibilitățile de plată, de timpul de livrare, de posibilitatea de a urmări buchetul tău de la florărie la destinație.
Schimba aspectul temei si creeaza un site unic pentru afacerea ta!
Adauga imaginile preferate in slider sau pagini noi pe blog.
Schimba culorile, fonturile si imaginile de fundal pana cand fiecare detaliu satisface dorintele si nevoile tale!
Consultanta este gratuita si avem rabdare cu fiecare client, la inceput de drum majoritatea avand foarte multe intrebari ce necesita raspunsuri cat mai clare.
Am reusit sa ne facem cunoscuti de-a lungul timpului, prin munca si respect fata de client. Daca ati ajuns aici, inseamna ca ne pricepem .