Da, stim, sunt foarte multe firme care ofera servicii de creare website in Constanta sau in alt oras din Romania. Acest lucru va poate induce in eroare atunci cand nu stiti cu cine sa colaborati. Din experienta, va putem spune ca am depistat 3 tipuri de firme:

  1. Firma la care se lucreaza bine dar foarte greu. Timpul de asteptare este unul foarte mare, de obicei 1 luna sau o luna jumatate. Rezultatul este unul bun, insa angajatii sunt aglomerati foarte tare. Totusi, nimeni nu doreste sa astepte atat de mult timp…
  2. Firma la care se lucreaza rapid si prost. Ne scuzati de expresie… insa nimic nu poate fi facut bine intr-o zi. Daca dumneavoastra, in calitate de client, sunati astazi si firma va spune ca maine va poate face site-ul, inseamna ca nu au de lucru. Iar o firma sa nu aibe de lucru este destul de ciudat, avand in vedere cererea foarte mare in domeniul acesta.
  3. Firma care lucreaza bine, cu timpi rezonabili de asteptare si cu posibilitatea de administrare dupa finalizarea proiectului. De cele mai multe ori, firmele nu se complica cu administrare sau optimizare seo, nefiind foarte profitabil si stresul fiind prea mare pentru a merita.

Si mai suntem si noi (dar si alte firme pe care le stim si au acelasi sistem), care va oferim un timp de asteptare de 7 zile lucratoare, un pret accesibil si posibilitatea de optimizare seo pe baza unui pachet lunar de servicii seo.