Colaborarea cu clientul pe partea de optimizare seo este de cele mai multe ori o experienta unica, deoarece fiecare client are asteptari diferite, unii au rabdare, altii nu. Unii inteleg ca trebuie sa se implice si ei daca doresc rezultate la un buget mic, altii nu inteleg si considera ca agentia cu care lucreaza trebuie sa ii imbogateasca peste noapte. De-a lungul timpului ne-am dat tot interesul ca munca noastra sa fie la un nivel mare, pretul abonamentelor fiind extrem de mici in comparatie cu altii. Avem experiente foarte placute cu oameni din toata Romania, cu firme mici care au reusit sa se dezvolte si sa devina cunoscute in Cluj-Napoca, Bucuresti, Ploiesti sau alte orase. Din pacate, avem si experiente cand dupa 2 saptamani ni s-a reprosat ca nu au aparut pe prima pozitie in google.

Scopul nostru a fost de la inceput si ramane acela de a oferi o experienta placuta si o colaborare unica, indiferent ca este vorba de optimizare seo, promovare, realizare website etc. Astfel, am reusit sa avem un portofoliu bogat si sa avem clienti constant din recomandari (din vorba in vorba).

Ce putem sa recomandam:

  1. Respectati si veti fi intotdeauna respectati. Punem mare accent pe lucrul acesta. Recent, am fost sunati de un domn care la prima discutie ne-a vorbit in 3 minute cu „hai ma”, „bai da hai sa gasim o solutie”, „ma” pana am fost nevoiti sa ii atragem atentia (despre intamplarea asta o sa vorbim in alt articol).
  2. Acordati incredere unei firme si asteptati sa vedeti ce se intampla dupa o luna. Analizati interesul oamenilor care se ocupa de afacerea dumneavoastra.

Aveti mare grija la preturi. Unele sunt extrem de exagerate si nu au nici o legatura cu realitatea si cu efortul depus.