Avem de cateva luni un client care se ocupa cu vanzari online de navigatii dedicate, www.navi-gps.ro, un magazin online pe care il recomandam tuturor soferilor dornici de un plus de confort. In ultima perioada observam in trafic tot mai multi soferi care isi risca viata (sau pe a celorlalti participanti la trafic), vorbim la telefon in timpul conducerii. O navigatie dedicata este ideala pentru oamenii de afaceri sau cei care conduc foarte mult timp si doresc sa beneficieze de toate aplicatiile Android, in bordul autoturismului. Astfel, pot fi verificate la semafor mailurile, site-uri de anunturi etc.

Ce este foarte important, navigatiile dedicate pot fi integrate in bordul masinii fara modificari si preturile sunt unele accesibile.

Personal, ma gandesc foarte serios sa achizitionez o astfel de navigatie. De foarte multe ori, lucrand cu clienti din toata Romania, sunt nevoit sa verific mailurile, chiar si atunci cand sunt in trafic. Pe telefon este mai dificil si asta inseamna ca o mana sa fie ocupata mereu. Asadar, recomand o navigatie dedicata si consider ca orice masina ar trebui sa fie echipata cu un astfel de gadget. Sigur, foarte multe autoturisme nu sunt echipate nici macar cu lucrurile de baza, cum ar fi o trusa de prim ajutor, cacuciucuri in stare buna… insa segmentul caruia se adreseaza clientul nostru este unul mediu spre business sau chiar lux.

Drum bun si sa ne spuneti ce autoturism aveti, cat de mult va ajuta navigatia si care sunt cele mai mari avantaje!