In ultima perioada vedem o crestere a interesului tinerilor pentru dezvoltare in mediul online. Am intalnit clienti interesati de 18 ani interesati de optimizare seo sau de realizarea unui magazin online. Ba mai mult, unii dintre ei sunt deja la un nivel mare, avand comenzi zilnice si venituri de peste 5.000 euro / luna. Chiar daca nu aveti un buget mare, va recomandam sa incepeti dezvoltarea unui proiect online deoarece o sa aveti multe de invatat. In primul rand, invatati cum sa discutati cu clientii, cum sa emiteti o factura, ce inseamna un magazin online, cat de greu creste el, tot procesul fiind educativ si important pe viitor. Cand o sa dispuneti de un buget mai mare, o sa stiti ce nu trebuie sa faceti, unde sa investiti mai multi bani, astfel ca o sa evitati pierderi si o sa aveti succes.

Desi este greu de crezut, am intalnit oameni care au reusit cu 2.000 lei sa isi realizeze un magazin online, sa infiinteze o firma si sa isi faca putina publicitate. Desi au muncit foarte mult, au reusit sa castige suficient cat sa nu fie nevoiti sa mai lucreze intr-o firma si au sansa de a se dezvolta constant, astfel incat sa devina un brand.

Te-ai gandit sa iti faci un magazin online? Ai intrebari sau ai nevoie de ajutor? Nu ezita sa ne contactezi. Dorim sa sprijinim tinerii aflati la inceput de drum si sa construim afaceri de succes.