Pentru ca sunt foarte multi clienti care doresc sa se intalneasca cu noi inainte de a incepe o colaborare (desi repetam de fiecare data ca nu este nevoie de asa ceva, colaborarile fiind realizate la distanta, pe baza unui contract semnat), in Constanta avem clienti care au decis sa colaboreze cu noi si care sunt multumiti de serviciile pe care le prestam, asadar nu avem nevoie de publicitate in acest oras. Recomandam tuturor celor care sunt prestatori de servicii sa ofere calitate la un pret cat mai accesibil pentru client, iar apoi publicitatea o sa fie din vorba in vorba.

De-a lungul timpului au fost multe firme care s-au ridicat si au reusit sa atraga noi clienti prin intermediul rezultatelor in google. Dupa cum stiti (cei care ati avut tangente cu acest domeniu), publicitatea este foarte scumpa si puteti deveni dependent de ea in cazul in care nu investiti si in dezvoltarea siteului.

In acest articol dorim sa multumim tuturor clientilor din Constanta care ne recomanda mai departe si care au avut incredere in noi. In majoritatea articolelor pe care le postam, explicam importanta optimizarii seo dar nu incercam sa atragem oamenii. Dorim sa lasam munca noastra sa ne recomande mai departe si nu textul pe care il poate scrie oricine.

Recomandari: In cazul in care sunteti un prestator de servicii, investiti intr-un website de prezentare si incercati sa lucrati cat mai mult la el. Pe termen lung, el o sa va aduca un profit semnificativ si o sa ramaneti impresionati de capacitatea mediului online.