Iata ca am avut si primul client din Suceava, oras cu care nu colaborasem pana acum. Clientul a dorit un website simplu de prezentare pentru firma lui din Austria, ceva simplu si rapid, fara prea multe pretentii. Suntem incantati de felul in care am colaborat si cu siguranta ne dorim cat mai multi clienti din acest oras. De cele mai multe ori, atunci cand primul client dintr-un oras ne demonstreaza neseriozitate si un comportament dificil, avem tendinta sa ne gandim ca poate sunt foarte multi asa, altfel am fi foarte ghinionisti.

Daca sunteti din Suceava si doriti un website de prezentare sau magazin online, site de socializare etc, ne puteti contacta si cu siguranta va putem ajuta la un pret accesibil, inclusiv pentru optimizare seo sau administrare.

Suntem prezenti in orice oras din Romania dar si in alte tari, lucram online cu clienti seriosi, dornici de a se dezvolta in mediul online. Avem capacitatea de a dezvolta proiecte mari, lucru de care am dat dovada de-a lungul timpului, inclusiv prin lansarea celui mai mare proiect de meditatii live din Romania (primul site de acest gen), iqlive

Lucram cu pasiune si oferim servicii complexe, de la webdesign, programare, strategii seo, marketing etc

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.