Mi-am facut un magazin online, insa nu mai functioneaza

Zilele trecute am discutat cu un client care vindea foarte bine, chiar eram impresionat de vanzarile pe care le facea, fara experienta mare in online si fara un buget mare. In cazul lui, Facebook-ul functiona foarte bine si traia doar din asta. Insa, brusc au scazut vanzarile, iar cheltuielile cu publicitatea (destul de mari), mai mult ca sigur l-au pus pe ganduri despre viitor. Prin momente mai proaste trece orice antreprenor, indiferent ca este o afacere locala sau online. Banii sunt facuti sa circule dar nu intotdeauna circula fluent sau in favoarea noastra. Uneori sunt si perioade proaste, sau foarte proaste.

Ce trebuie sa faci ?

In primul rand trebuie sa te sperii, chiar foarte tare, insa nu suficient incat sa o iei razna. O cadere in gol trebuie sa te motiveze sa lucrezi mai mult si sa incerci sa aflii unde este problema. Uneori s-ar putea sa fie prea tarziu, daca nu ai luat masuri din timp pentru a creste suficient firma incat indiferent de cat de prost iti merge sa poti sa traiesti decent din munca pe care o practici.

Am facut urmatorul tutorial, scurt si la obiect:

De cele mai multe ori, cazurile pe care le cunosc se termina clasic, proprietarul se angajeza undeva, renunta la visul pe care l-a avut si traieste cu regret toata viata, cu amintirea ca la un moment dat a fost pe val.

Din pacate, putini sunt cei care reusesc sa se redreseze, iar citirea unei carti in acest domeniu va poate fi de ajutor. Pe langa alocarea timpului necesar studiului, este nevoie de investitie in mai multa munca si efort in vederea succesului.

Daca aveti povesti legate de acest subiect, le puteti lasa prin comentariu aici sau pe youtube si poate o sa fie de folos pentru cei care se afla in situatii dificile.