Cand vine vorba de clienti pe care ii recomandam, Andaros imobiliare reprezinta o agentie imobiliara in Bucuresti de care noi suntem mandrii. O echipa tanara de oameni ambitiosi care au pornit de la zero si au reusit sa se faca cunoscuti in capitala. Iar recenziile de pe Google pot fi o dovada clara ca Andaros Imobiliare isi face treaba bine. Recent au lansat un nou site: andaros.ro, proiect la care am lucrat pentru a-l cosmetiza cat mai bine si a fi cat mai prietenos cu vizitatorii.

De ce este bine sa lucrezi cu o agentie imobiliara atunci cand cauti o casa noua

Pentru ca exista numeroase pericole care pot sa apara atunci cand cumperi ceva ce nu cunosti. Pot fi probleme cu mucegai, izolatie, vecini galagiosi (desi aici agentia nu are neaparat de unde sa cunoasca detaliile legate de vecini), termoizolatie etc. Dar, foarte important, pot fi probleme cu actele si aici chiar nu vrei sa se ajunga. Asadar, este bine sa alegi o agentie imobiliara pe care te poti baza si sa ai incredere ca oamenii sunt seriosi / de incredere.

Cele mai tranzactionate proprietati Andaros

Cei de la Andaros Imobiliare ne spun ca cel mai des se cauta apartamente de vanzare 2 camere sau apartamente de vanzare 3 camere in Bucuresti. Au si proprietati de inchiriat care sunt atent selectionate. De curand incearca sa actualizeze portofoliul si cu mai multe case de vanzare, avand in vedere ca pandemia i-a facut pe multi sa fuga din apartament.

De ce este bine sa lucrezi cu o agentie imobiliara daca vrei sa vinzi o proprietate

„Bosule, ia zi care e ultimul pret” ; „de ce nu ai gaze?” si multe alte tipuri de clienti care iti pot strica starea. O agentie imobiliara te scapa de stresul de a comunica cu oameni neprietenosi si a pastra o oarecare distanta. Pe langa acest lucru, o agentie imobiliara stie sa vanda mai repede si la un pret mai bun decat tine. Pentru ca, teoretic, agentia imobiliara stie sa puna in valoare o proprietate.