Fiind o competitie puternica in orice domeniu de activitate, sa faci SEO pe Bucuresti este o adevarata aventura. De ce? Pentru ca majoritatea clientilor nu inteleg foarte bine cat de dificil este sa aduci un site / magazin online printre primele pozitii in Bucuresti, nu inteleg efortul care trebuie depus si riscurile ca rezultatele sa apara greu.


Cat timp dureaza pana apari in primele pozitiiIn cazul in care competitia nu este una foarte mare, rezultatele (prima pagina) apar de obicei in 2-3 luni, uneori chiar si 4 luni. Daca exista o competitie mare, cu site-uri cu vechime mare si la care s-a muncit foarte mult sau se munceste constant, atunci rezultatele pot sa apara chiar si peste 1 an. De exemplu, in stomatologie un click pe ads costa chiar si 10 lei, asadar ne putem da seama doar din acest pret ca exista o competitie mare si ca marile clinici lucreaza constant cu specialisti seo in vederea aducerii site-ului printre primele rezultate.


In domeniul in care activam, pe cuvintele cheie ce tin de site-uri sau magazine online, pretul pe click poate sa ajunga chiar si la 20 lei, asadar este foarte important sa fim prezenti organic in motoarele de cautare. Astfel, economisem sume importante pe care le putem investi in alte domenii sau proiecte.