Viteza de incarcare a unui website este foarte importanta atat pentru vizitatori cat si pentru  cresterea in pozitiile google. In cazul in care nu aveti o firma care se ocupa de optimizarea seo a site-ului dumneavoastra, va recomandam sa verificati siteul din punct de vedere tehnic. Pentru acest lucru, aveti la dispozitie mai multe instrumente, printre care gtmetrix sau Google Pagespeed insights.

Ambele variante va analizeaza siteul si va spun unde trebuie intervenit, va furnizeaza inclusiv solutia cu modificarile necesare (cod de introdus in htaccess)

Cateva probleme frecvent intalnite:

Enable gzip compression

Leverage browser caching

Add expires headers

Compress components with gzip

Cele de mai sus pot fi rezolvate foarte usor, insa exista si alte probleme ce necesita interventia unui programator. Din pacate, majoritatea siteurilor pe care le verificam au probleme cu viteza de incarcare si nu sunt puse la punct, astfel incat sa aiba parte de o crestere mai rapida pe cuvintele cheie.

Suntem din Constanta, insa lucram cu clienti din toata Romania

Avand in vedere ca toate colaborarile se fac online, chiar si cu cei din orasul unde avem sediul, putem colabora cu romani de pretutindeni, seriozitatea si preturile accesibile fiind punctele noastre forte. Daca ati analizat siteul sau magazinul dumneavoastra online cu instrumentele de mai sus si ati depistat probleme pe care nu stiti sa le rezolvati, ne puteti contacta pe email sau la telefon, iar noi ne vom ocupa de acest lucru rapid!

Atentie!

Chiar daca ati platit sume mari pentru realizare unui site si el arata bine, acest lucru nu inseamna ca aveti si un site cu potential de crestere in motoarele de cautare. Nu uitati sa verificati si sa interveniti rapid daca este cazul, astfel incat sa nu pierdeti timpul asteptand lucruri ce nu se vor intampla.