Unii apeleaza la serviciile noastre pentru realizarea unui magazin online ce o sa-i “salveze” de locul de munca actual, altii din pasiune, altii pentru ca isi doresc o afacere, alaturi de multe altele. Dintre cele 3 motive, consideram ca scopul din pasiune este cel mai sanatos si poate sa aiba rezultate interesante, deoarece nu exista o presiune psihica iar rabdarea va exista pe tot parcursul dezvoltarii. De cele mai multe ori, cei care construiesc un magazin online pentru a scapa de locul de munca, cedeaza dupa 2-3 luni, atunci cand vad ca rezultatele nu sunt suficiente pentru a ajunge nici macar la jumatate din salariu. Am intalnit un client care ne-a spus ca isi construieste un magazin online pentru ca are o varsta inaintata si vrea sa faca ceva nou, sa nu ii para rau ca nu a profitat de mediul online. Un alt client ne-a spus ca doreste sa lase mostenire nepotilor. Cei care au ambitie reusesc, din pacate acestia sunt foarte putini, peste 80% din proprietari renuntand la proiect.

Am intalnit si clienti care nu si-au facut timp nici macar 30 minute ca sa invete ce contine panoul de administrare. Noi nu putem face mai multe decat sa ajutam clientii cu tot ce au nevoie pentru a pleca la drum corect, cu un magazin realizat bine tehnic, ce poate creste singur incet sau rapid printr-o campanie de optimizare seo.

Suntem curiosi sa aflam cat mai multe pareri de la proprietarii de magazine online din Romania. Care a fost scopul realizarii lui ? Ati avut momente in care ati simtit ca nu mai puteti continua din punct de vedere financiar? Recomandari pentru cei aflati la inceput de drum.