De-a lungul timpului am primit des intrebarea care este cea mai buna gazduire web. Noi nu oferim gazduire, insa am lucrat cu foarte multe firme din Romania care ofera acest serviciu, iar din punctual nostru de vedere, cei mai buni sunt hostico.ro. Au suport live non-stop, nu astepti cu orele ca sa intrii intr-o conversatie cu ei, servicii de calitate, pachete accesibile. Experienta cu ei a fost mereu placuta, spre deosebire de altii cu care am lucrat.

Recomandam sa achizitionati pachet de gazduire cu ip dedicat, spatiul nu este important decat daca aveti nevoie de incarcat  fisiere mari. O alta intrebare pe care am primit-o des este:  “imi ajung 2 gb pentru un site de prezentare si cateva casute de email?”

Raspuns: da, cu siguranta este suficient spatiu, un site de prezentare cu o galerie foto ce contine 20 imagini ocupand undeva la 500 mb sau poate chiar mai putin.

Gazduire din Romania sau din alte tari?

Raspuns: recomandam gazduirea pe servere din Romania, site-urile avand o crestere mai buna in motoarele de cautare iar in acelasi timp veti sustine afacerile romanesti si economia noastra J

Am gazduirea in acest moment in alta parte si vreau sa ma mut, cum se procedeaza?

Cei de la hostico va muta gratuit siteul, trebuie doar sa le dati datele de administrare de la vechea gazduire. Dureaza foarte putin migrarea, siteul nu va fi cazut.

Pentru orice alte intrebari, nu ezitati sa ne contactati si va vom raspunde.  Succes si daca aveti si alte firme de hosting cu care ati lucrat bine, ne puteti trimite site-ul lor prin formularul de comentarii.