reteta succesului in optimizarea seoIndiferent de domeniul in care activati, recomandarea este sa oferiti de fiecare data calitate si o colaborare serioasa, la cel mai bun pret. Aceasta este reteta care o sa functioneze cel mai bine. Exista firme care isi fac reclama agresiva, avand un buget mare la dispozitie, insa daca serviciile oferite sunt de slaba calitate iar clientul ramane cu un gust amar, in momentul opririi campaniei de publicitate, clienti noi nu vor mai veni. Insa, atunci cand un client este multumit, el cu siguranta are in jurul sau foarte multe persoane interesate de a se dezvolta online, asadar recomandarile sunt foarte importante.

Cand vine vorba de optimizarea seo, noi oferim servicii accesibile si celor care sunt la inceput de drum. Avem totusi un principiu, lucram cu clientul permanent, ii spunem cum sa se implice in proiect, muncim impreuna pentru rezultate. In momentul in care observam o atitudine negativa si o lipsa de respect, oprim colaborarea fara sa ne gandim de doua ori.

Am vazut de-a lungul timpului firme care au crescut incredibil de bine si se bucura de succes online. Ca va putem asigura este ca administratorii nu au avut asteptari peste noapte, au lucrat foarte mult, au avut rabdare, nu au pornit la drum gandindu-se ca vor scapa de job-ul actual peste o luna sau ca nu vor mai fi nevoiti sa lucreze niciodata. De obicei, lucrurile marete se intampla atunci cand nu te astepti, dintr-un proiect ambitios si in care se pune pasiune.