Mai multi clienti – un profit mai mare

mai multi clienti, crestere trafic prin optimizare seoToti dorim sa avem mai multi clienti, sa ne dezvoltam astfel incat sa ajungem nr.1 sau macar in topul celor mai importanti jucari din piata in care activam. Important este felul in care lucram, serviciile oferite, scopul pe care il avem dar bineinteles si preturile, strategiile plus multe altele. Va vom explica in randurile care urmeaza o mica parte din strategia pe care o avem, poate ca o sa va ajute si pe dumneavoastra in afacerea pe care o aveti.

  1. Oferim un raport calitate-pret bine echilibrat. Nu urmarim scopul financiar pentru ca, de cele mai multe ori, acesta inseamna un dezechilibru, o parte fiind in castig mare iar cealalta nu are prea mult de castigat. Este foarte simplu, cerem exact atat cat consideram ca trebuie, astfel incat clientul sa aibe suficiente fonduri sa investeasca si in alte domenii, cum ar fi in angajati, in stocuri, in contabila, publicitate plus alte cheltuieli. Acest lucru este de bun simt si cu siguranta in orice domeniu de activitate exista firme ambitioase, cu dorinta de crestere usoara dar si firme care doresc sa „stoarca” cat mai mult si sa treaca la urmatorul client, fara prea mari batai de cap. Intelegem ca unii clienti sunt foarte dificili si nu au rabdare, insa acest lucru trebuie sa fie asumat de orice firma si sa nu uitam ca sunt si clienti de nota 10, care merita tot efortul nostru.

Sa luam cazul unui magazin online din Constanta cu care colaboram

In primul rand, din start am stabilit o strategie cu clientul nostru. Am folosit un voucher care a avut mare succes, am folosit toate tehnicile de optimizare seo pentru a aduce magazinul printre primele pozitii in google, preturile au fost foarte scazute, astfel incat sa putem sa exploatam la maxim potentialul acestui magazin online. Pagina de Facebook a fost si ea in permanenta intretinuta si administrata, asadar s-au folosit toate mijloacele utile pentru a spori increderea oamenilor iar magazinul online din Constanta sa aiba succes. Este foarte greu sa dezvoltati un proiect online daca nu aveti o experienta mare in domeniu, asadar incercati sa fiti inconjurati de oamenii potriviti (noi sau altii) si fiti atenti la orice detaliu.

Speram ca o sa va fie de folos informatiile de mai sus.