Pentru cei care sunt interesati de domeniul imobiliare, in acest anunt vom vorbi despre agentia imobiliara Andaros, ce pregateste noi surprize prin intermediul site-ului Apartamente de vanzare Bucuresti 

In momentul de fata exista 2 tipuri de colaborari pe care le poti lua in calcul atunci cand cauti sa cumperi o proprietate in Bucuresti sau orice alt oras. Poti sa cauti pe site-uri de anunturi gen olx si sa incerci sa intrii in legatura direct cu proprietarul, sau poti sa alegi o colaborare cu o agentie imobiliara care poate avea urmatoarele sarcini:

Sarcini pe care le pot avea agentiile imobiliare

  1. Sa iti gaseasca o proprietate exact cum iti doresti tu: intr-o zona anume (Militari, lujerului etc), la un etaj anume, cu un numar anume de camere etc. Sunt foarte multe criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cumperi un apartament. Multi isi doresc o proprietate cat mai aproape de munca sau de scoala unde sunt copiii lor. Altii vor liniste, altii supermarket-uri sau mall-uri cat mai aproape de casa.
  2. Sa verifice ca proprietarul este de incredere si ca detine toate actele necesare pentru tranzactionare. Ce stim noi este ca cei de la Andaros Imobiliare isi selecteaza cu atentie colaboratorii si ca au o experienta bogata in domeniul imobiliare.
  3. Sa obtina un pret cat mai bun atat pentru vanzator cat si pentru beneficiar. Sigur, este foarte greu ca ambele tabere sa fie impacate. Unii proprietari doresc sa obtina un pret cat mai mare, insa nu intotdeauna este posibil. Tocmai de aceea este foarte importanta comunicarea si stabilirea de la inceput a obiectivelor dorite.

Cei de la Andaros Imobiliare au dat un comunicat recent cum ca anul 2022 va fi unul cu un numar mai mare de agenti, mai multe proprietati la un pret bun si o comunicare mai buna atat cu proprietarii cat si cu potentialii clienti. Ii puteti urmari atat pe Social media cat si pe site-urile lor www.andaros.ro si www.apartamente-vanzare-bucuresti.ro

Parere personala despre agentiile imobiliare

De-a lungul timpului am avut numeroase ocazii de a colabora cu o agentie imobiliara. Atat la achizitia unui apartament cat si la un teren, apoi la o casa. Pot spune ca pe Constanta am fost dezamagit de agentii cu care m-am intalnit. Erau mereu pe fuga si nu pareau dispusi sa iti acorde prea mult timp pentru a-ti gasi o proprietate. Cand cauti un apartament de vanzare te intereseaza multe lucruri. Cum scrie si mai sus, zona, numar de camere etc. Agentii pe care eu i-am intalnit doreau ca in 2-3 vizionari sa iei si o decizie finala, de multe ori daca se putea si la prima vizionare, chiar daca de exemplu apartamentul era intr-o stare jalnica si pretul exagerat. Nu mai conta, el gasea trandafirul inflorit in desert sau noroi si il lauda pana la saturatie. Recomandarea mea este sa apelati la oameni care va pot ajuta cu proprietatea pe care v-ati dorit-o toata viata si sa analizati oamenii din spatele agentiei. Avand un istoric cu cei de la Andaros (obiectiv), pot spune ca in spate sunt oameni ok pe care va puteti baza.

SPOR!