Activand in domeniul Servicii de telecomunicatii prin satelit si solutii / echipamente in acest domeniu, AntenaDigitalSat se remarca prin preturi accesibile si un portofoliu important de clienti. Zona lor de acoperire pentru montaj este in Salaj, Satu Mare, Bihor, Cluj sau Maramures, insa comercializarea produselor din magazinul online se face evident la nivel national sau chiar si in strainatate. In spatele AntenaDigitalSat se afla un domn pe care l-am cunoscut in urma cu cativa ani si care inca de la prima convorbire mi s-a parut de o seriozitate iesita din comun.

Colaborarea cu dansul a fost extrem de usoara, intelegand orice informatie pe care i-am transmis-o. Initial se numea Axioma Digital, insa compania s-a rebranduit in Antena, mizand pe o crestere a echipei de oameni ce activeaza in firma, o gama mai variata de servicii si de produse ce pot fi contractate / achizitionate. In acest moment, AntenaDigitalSat reprezinta un important „jucator” mai ales in Judetele precizate mai sus.

Lista de servicii pe care le ofera:

Montare Sisteme de Supraveghere si Alarmare antiefractie, Control Acces si Pontaj, Automatizari porti batante si culisante, Bariere auto si Tornicheti .
Montare si igenizare aer conditionat
Televiziune si internet prin satelit fibra optica
Internt si telefonie Wimax de la Radiocom
Instalatii electrice
Extindere Retele Internet in Institutii de Invatamant, Hale Industriale, Societati Comerciale si persoane fizice prin cablu sau wifi, acces point .

In final, daca aveti nevoie de serviciile lor sau de produsele comercializate, va recomand cu caldura acest furnizor.

www.antenadigitalsat.ro