castile, laptop, cafea, sa trecem la optimizare seoCum incepe o zi normala de.. luni sau duminica

De obicei incepe pe la 7.30 dimineata, uneori chiar pe la 7 sau chiar 6 dimineata. „cafeaua” este o expresie, fiind o bautura care personal nu imi face bine. Seoinvest Romania are in acest moment (februarie 2017) in administrare firme din Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara, Bucuresti, Pitesti, Curtea de Arges, Slobozia si multe alte orase. Ne ocupam de optimizare seo, administrarea paginilor de Facebook, verificarea competitiei, modificari tehnice, imbunatatiri constante, instalare de script-uri plus multe altele, asadar ziua noastra incepe foarte devreme si se termina de cele mai multe ori foarte tarziu.

Ce ne motiveaza?

Ca si administrator pot sa va spun ca uneori este dificil, raspunderea fiind una mare, mai ales atunci cand clientii au asteptari mari. Ambitia este cel mai important factor in energia de care dam dovada si pasiunea pentru ce facem. Seoinvest este lansat si in alte tari, asadar totul trebuie sa fie impecabil si sunt foarte multe detalii de care trebuie sa tinem cont. Faptul ca dumneavoastra, clientii nostri, sunteti multumiti la finalul lunii de rezultatele pe care le aveti, ne face cu adevarat fericiti si mandrii ca am putut sa schimbam ceva si am reusit sa va dezvoltam afacerea.

Exista si momente cand chiar avem nevoie de o zi de pauza, insa si atunci ne este gandul la cum vom putea imbunatati serviciile pe care le oferim, cum sa ne dezvoltam si cum sa va oferim o experienta greu de egalat.

Vrem ca intr-o buna zi, mediul online sa fie un spatiu mai bun, cu oameni dedicati si clienti carora nu le este frica sa colaboreze cu o firma in acest sens. Din pacate, in ultima perioada primim multe telefoane din partea oamenilor dezamagiti de serviciile sau preturile pe care le-au acceptat in necunostinta de cauza.