Este vorba de Cubicdent.ro, un website de prezentare la care am lucrat mai mult decat de obicei, astfel incat clientul sa fie multumit. Am lucrat pe o tema wordpress pe care am editat-o, actualizat cu plugin-uri populare dar si cu unele pe care le consider importante. Clientul a furnizat 2 exemple de site-uri care ii plac, am incercat sa pastrez aceeasi structura si sa fie un site cat mai curat, cu nuante de albastru si mov (culori care sunt folosite si in cadrul clinicii de stomatologie din Bucuresti)

Clientii cubicdent

Colaborarea a durat aproape 10 zile, fiind nevoie de mai multe modificari si optimizari pentru smartphone. Din fericire, clientul cubicdent a fost amabil si am colaborat placut in vederea finalizarii website-ului. Spun din fericire pentru ca uneori mai sunt si cazuri speciale, cand cerintele sunt mult prea mari pentru pachetul optat, iar uneori intalnim si clienti dificili cu care nu putem sa ajungem la un numitor comun.

Recomandari pentru cei care au un cabinet stomatologic si doresc un website de prezentare:

  1. Siteul trebuie sa fie cat mai „curat”, cu culori: albastru, verde, mov, negru (cat mai putin), rosu, maro
  2. Nu recomand sa fie foarte incarcat cu text / foto, mai ales pe paginile de servicii (nu intereseaza pe nimeni sa citeasca povesti de 500 cuvinte, aceste povesti le puteti adauga in cadrul blogului, pentru a urca site-ul in motoarele de cautare)
  3. Prezentati toate serviciile pe care le oferiti, ideal ar fi in meniul principal
  4. Folositi un chat, oamenilor le este mult mai usor sa va scrie pe chat decat sa foloseasca un formular de contact.
creare site in Bucuresti

site de prezentare cabinet somatologic

Nu uitati! Un website de prezentare este creat degeaba daca nu optati si pentru optimizare sau google adwords. Asadar, luati in calcul si cheltuielile cu promovarea. Puteti sa va documentati despre ce inseamna optimizare (SEO) sau sunati si discutam pe larg despre proiectul dumneavoastra.