Acest articol nu reprezinta o incercare de lauda sau de a atrage noi clienti. Suntem multumiti cu numarul de clienti pe care ii avem in portofoliu si de calitatea lor. In acest articol doresc sa reamintesc importanta ajungerii printre primele pozitii in google, pe anumite cuvinte cheie. Am 5 domenii cu cuvinte cheie care aduc lunar un trafic de aproximativ 1.000 vizitatori pe zi. Desi am specificat clar ca nu furnizam serviciile prezentate pe site, primim zilnic telefoane de la clienti interesati de serviciile de reparatii. Am fost nevoit sa elimin numerele de telefon, doar pe unul avand in jur de 10 vizitatori pe zi. In momentul acesta chiar ma gandesc serios sa deschid o firma in Bucuresti care sa se ocupe cu serviciile afisate pe site, deoarece exista un potential enorm.

Asadar, recomandarea mea este sa munciti mult pe partea de dezvoltare online si puteti avea clienti din toate partile. Succes!

P.S: cunosc persoane care detin undeva la 20 site-uri si fiecare produce undeva la 3-5 comenzi in valoare de 500 – 1000 lei. Asadar, online-ul produce, oamenii inteligenti si cu buget profita de afacerile si oportunitatile din mediul online.