sibiu administrare websiteNe face placere sa lucram cu clientii din Sibiu sau orice alt oras din zona respectiva, clientii pe care i-am avut de-a lungul timpului fiind deosebiti si cu care am putut lega chiar prietenii la distanta. Sibiu este un oras mereu in dezvoltare, cu o zona turistica importanta, asadar cu foarte multe pensiuni sau hoteluri. Pentru cei care detin o astfel de afacere sau sunt administratori, va putem oferi serivicii complexe de realizare website, optimizare seo, administrare. Putem incepe de la 0 proiectul dumneavoastra online sau sa il preluam in vederea aducerii lui printre primele rezultate, iar clientii sa fie intampinati cu o pagina deosebita, usor de navigat si care sa reprezinte imaginea afacerii dumneavoastre in mediul virtual.

Optimizarea seo este un proces care poate sa dureze intre 2-6 luni (sau chiar mai mult in cazul unui magazin online), scopul fiind acela de a aduce website-ul printre primele rezultate, pe anumite cuvinte cheie.

Exemplu:

„Cazare in Sibiu” „hotel in Sibiu” „pensiune in Sibiu”  – acestea ar fi 3 grupuri de cuvinte foarte cautate si de maxim interes pentru proprietari, deoarece majoritatea turistilor cauta pe internet cazare, astfel ca puteti atraga mai multi potentiali vizitatori si clienti.

Pentru mai multe informatii si colaborari, va rugam sa sunati la numerele afisate pe site.